Διανυκτέρευση Αγέλης Λυκοπούλων στην Σκαρίνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η 253η  Αγέλη Λυκοπούλων Αγίου Ιωάννη Λεμεσού θα πραγματοποιήσει διανυκτέρευση στο χωριό Σκαρίνου το  Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2016.

Τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 27/2/16 στις 10:30πμ με φόρμες, προσκοπικό μαντήλι και καπελάκι του κλάδου.  Θα παραλάβετε τα παιδιά σας  από τον ίδιο χώρο την Κυριακή 28/2 στις 1:00μμ.

Σκοπός της διανυκτέρευσης είναι τα Λυκόπουλα να μάθουν τις ομορφιές του χωριού καθώς επίσης να έρθουν πιο κοντά με τις ασχολίες των κατοίκων στα χωριά, να περάσουν διάφορες απαιτήσεις και να δώσουν την προσκοπική τους Υπόσχεση.

Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα  €14 και περιλαμβάνει το λεωφορειο από και προς το χωριό, βραδινό, πρόγευμα, ροφήματα, είσοδο στο μουσείο και το πάρκο γαϊδουριών καθώς και το αναμνηστικό της δράσης. Γαι το μεσημέρι του Σαββάτου τα Λυκόπουλα θα πρέπει να έχουν μαζί τους σε μια μικρή τσαντούλα σάντουιτς με χυμό ή νερό.

Τα λυκόπουλα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα:

 1. Πλήρης Προσκοπική Στολή (Σήμα υπόσχεσης μέσα στην αριστερή τσέπη για όσους θα δώσουν Υπόσχεση)
 2. Υπόστρωμα
 3. Υπνόσακο
 4. Φόρμες
 5. Σακάκι-Ζακέτα
 6. Κάλτσες
 7. Εσώρουχα
 8. Αθλητικά παπούτσια (προαιρετικά)
 9. Κρεμαστάρι για την στολή
 10. Ατομικά είδη υγιεινής (οδοντόκρεμα κτλπ)
 11. Πετσέτα προσώπου

Το δικαίωμα συμμετοχής και η συγκατάθεση κηδεμόνα θα πρέπει να παραδοθούν το Σάββατο 20/2/2016 στην Αρχηγό Αγέλης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη της Δράσης Αρχηγό Αγέλης κ. Αθηνά Χαρίτου.

Περιμένοντας την συμμετοχή και του δικού σας παιδιού, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Πατήστε εδώ για την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *