Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η 253η Ομάδα Προσκόπων Αγίου Ιωάννη και η 50η Ομάδα Αεροπροσκόπων Μέσα Γειτονιάς διοργανώνουν κοινή μονοήμερη δράση το Σάββατο 16/4/16 στο οίκημα του 50ου Σ.Α/Π. Μέσα Γειτονιάς.  Σκοπός της κοινής μας δράσης είναι η αλληλογνωριμία των Προσκόπων μεταξύ τους καθώς και να περάσουν μερικά από τα Πτυχία τους. Επίσης η δράση εντάσσεται στα πλαίσια του Επάθλου Κλάδου Προσκόπων  Γ.Ε.

 Οι Πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται στο 50 Σ.Α/Π. Μέσα Γειτονίας ( Οδός Κάτω Δικόμου 7) στις 14:30 με Στολή Εργασίας και θα μπορείτε να τους παραλάβετε από τον ίδιο χώρο μεταξύ των ωρών 21:30-23:00 όποια ώρα επιθυμούν.

 Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα €5 και περιλαμβάνει ρόφημα, δείπνο και αναμνηστικό δράσης.

Η συγκατάθεση κηδεμόνα και το δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθούν στον Υ.Ο.Π. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου με την άφιξη σας στο χώρο της δράσης.

 Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλώ  απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Βαθμοφόρο της δράσης Υ.Ο.Π. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ή με τον Αρχηγό του Τμήματος Α.Ο.Π. Αντρέα Πεττεμερίδη.

 Περιμένοντας την συμμετοχή και του δικού σας παιδιού, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Πατήστε εδώ για την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ.

Οδηγίες για τον χώρο:

Στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς, επιλέγουμε την έξοδο προς Φασούλα και κατευθυνόμαστε Βόρεια. Περνούμε τα γήπεδα mini football και το γεφυράκι προς Grammar school και συνεχίζουμε πορεία προς τα Βόρεια. Σε απόσταση 2 χιλιομέτρων, περνούμε από τα γήπεδα Tennis και το Συνεργείο αυτοκινήτων Σπανιάς και στρίβουμε Αριστερά. Το Οίκημα βρίσκεται πίσω από το συνεργείο, στον παράλληλο δρόμο με τον κύριο δρόμο Λεμεσού-Φασούλας.
 Πιο κάτω θα βρείτε τον χάρτη του Συστήματος: