Προκατασκηνωτική Διανυκτέρευση Αγέλης Λυκοπούλων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η 253η  Αγέλη Λυκοπούλων Αγίου Ιωάννη Λεμεσού θα πραγματοποιήσει διανυκτέρευση στο χωριό Μονιάτης το  Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2016.

Τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 25/06/16 στις 10:00πμ με Στολή Εργασίας (κοντό παντελόνι προσκοπικό, φανέλα κίτρινη λυκοπούλου, καπελάκι κίτρινο λυκοπούλων και μαντήλι συστήματος). Θα παραλάβετε τα παιδιά σας την Κυριακή 26/06/16 στις 1:00μμ από τον ίδιο χώρο.

Σκοπός της διανυκτέρευσης είναι τα Λυκόπουλα να προετοιμαστούν για την φετινή τους κατασκήνωση και να περάσουν όμορφα την τελευταία τους διανυκτέρευση.

 Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα  €14 και περιλαμβάνει το λεωφορείο από και προς το σύστημα, βραδινό, πρόγευμα, ροφήματα και αναμνηστικό δράσης. Για το γεύμα του Σαββάτου τα λυκόπουλα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα σάντουιτς με χυμό ή νερό.

 Τα λυκόπουλα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα:

 1. Πλήρης προσκοπική στολή σε στολοθήκη.
 2. Υπόστρωμα
 3. Υπνόσακο
 4. Φόρμες
 5. Ζακέτα
 6. Κάλτσες
 7. Εσώρουχα
 8. Αθλητικά παπούτσια (προαιρετικά)
 9. Κρεμαστάρι για την στολή
 10. Ατομικά είδη υγιεινής (οδοντόκρεμα κτλπ)
 11. Πετσέτα προσώπου

Το δικαίωμα συμμετοχής και η συγκατάθεση κηδεμόνα θα πρέπει να παραδοθούν το Σάββατο 18/06/2016 στην Αρχηγό Αγέλης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Αρχηγό Αγέλης κ. Αθηνά Χαρίτου.

Περιμένοντας την συμμετοχή και του δικού σας παιδιού, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Πατήστε εδώ για την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ.