Κατασκήνωση Αγέλης Λυκοπούλων

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 Με την παρούσα επιστολή σας πληροφορούμε ότι, η 253η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, θα πραγματοποιήσει την φετινή ΤΗς θερινή κατασκήνωση στον κατασκηνωτικό χώρο των Πλατανιών από τις 23 μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016.

Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα  €85 ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ.

Οικογένειες οι οποίες έχουν δυο παιδιά, ο Σύνδεσμος θα επιχορηγήσει το ποσό των €5 ανά άτομο, άρα το κάθε παιδί θα πληρώσει από €80. Στο δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνονται η διαμονή, η διατροφή, η μεταφορά από και προς τον κατασκηνωτικό χώρο καθώς και ο εξοπλισμό του προγράμματος. Τα Λυκόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν πολλά πτυχία καθώς και να γνωρίσουν άλλα λυκόπουλα από όλη την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κατασκήνωση θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των €10 ως ελάχιστο ποσό προκαταβολής μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016. Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να  εξοφληθεί μέχρι τις 9 Ιουλίου 2016.

Στις  9 Ιουλίου 2016 και ώρα 16:00 μέχρι 17:00 θα πραγματοποιηθεί  ενημερωτική συνάντηση γονέων  στο Σύστημά μας για την πληρέστερη  πληροφόρηση  σχετικά με την κατασκήνωση, γι’ αυτό η παρουσία σας είναι απαραίτητη. Μαζί με την προκαταβολή θα πρέπει να παραδοθεί η Δήλωση Συμμετοχής Κατασκήνωσης καθώς και η Βεβαίωση Κατάστασης Υγείας από τον ιατρό του παιδιού με την υπογραφή και την σφραγίδα του.

Σημείωση: Όσοι θα φέρουν την βεβαίωση κατάστασης υγείας δεν θα χρειαστεί να φέρουν ξανά την νέα χρονιά στην εγγραφή τους.

 Τόσο η προκαταβολή, η δήλωση συμμετοχής και η  βεβαίωση κατάστασης υγείας  θα παραληφθούν από την Αρχηγό Αγέλης. Τα ατομικά εφόδια των λυκοπούλων για την κατασκήνωση θα σας δοθούν αργότερα.

Αρχηγός της κατασκήνωσης θα είναι ο Αρχηγός Συστήματος κ. Φίλιππος Αντωνίου καθώς και η Αρχηγός Αγέλης κ. Αθηνά Χαρίτου όπου μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

 Περιμένοντας  την συμμετοχή και του δικούς σας παιδιού, σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων.

 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ