Εγγραφές Νέας Προσκοπικής Χρονιάς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την νέα προσκοπική χρονιά 2016-2017.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Οι εγγραφές άρχισαν και θα συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Κατά την διάρκεια της εγγραφής πρέπει να προσκομίσετε τα εξής έντυπα:

1) Έντυπο Εγγραφής  – Το έντυπο πρέπει να είναι συμπληρωμένο – καθαρογραμμένο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

2) Πιστοποιητικό γεννήσεως του παιδιού. Για τα υφιστάμενα μέλη μας δεν χρειάζεται το πιστοποιητικό γεννήσεως.

3) Έντυπο ιατρικών στοιχείων και βεβαίωση ιατρού. Για τα μέλη μας που ήρθαν κατασκήνωση και στο προσκοπικό ταξίδι στην Λάρισα, δεν χρειάζονται τη βεβαίωση ιατρού.

 Το ποσό της εγγραφής έχει οριστεί στα 50 ευρώ για ένα παιδί και για κάθε επιπρόσθετο παιδί 9,5 ευρώ. Το πιο πάνω ποσό περιλαμβάνει την εγγραφή και την ασφάλεια του παιδιού.

Οι Εγγραφές θα γίνονται τα προαναφερθέντα Σάββατα από τις 14:30 μέχρι τις 15:00 ΜΟΝΟ. Όσο πιο σύντομα γίνει η εγγραφή του παιδιού σας τόσο πιο σύντομα θα μπορεί να συμμετάσχει στις διάφορες δράσεις μας.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ:

Το ποσό της μηνιαίας εισφοράς για την φετινή χρονιά 2016-2017 έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί, επομένως αν μια οικογένεια έχει δύο παιδιά το ποσό θα ανέρχεται στα 10 ευρώ και αν μια οικογένεια έχει 3 ή περισσότερα παιδιά το ποσόν θα ανέρχεται στα 15 ευρώ.

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Το Σύστημα μας για καλύτερη πληροφόρηση και επικοινωνία με τα μέλη και τους γονείς έχει την δική του Ιστοσελίδα (www.253limassolscouts.com). Εκεί, εκτός από προσκοπικά θέματα μπορείτε να βρείτε τις ανακοινώσεις του Συστήματος καθώς και τις διάφορες επιστολές.

 Είναι σημαντικό για την ομαλή λειτουργία του Συστήματος να εφαρμοστούν τα πιο κάτω:

Στολή: Τα παιδιά πρέπει να έρχονται με στολή εργασίας κάθε Σάββατο (εκτός αν ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό)

Σε περίπτωση απουσίας του παιδιού σας, παρακαλώ όπως ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα ή το Facebook του Συστήματος μας για ανακοινώσεις που αφορούν το Σύστημα ή το τμήμα του παιδιού σας.

Είναι σημαντικό να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα της επιστροφής των δηλώσεων για τις δράσεις και εκδηλώσεις, ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός των ενεργειών από μέρους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους Αρχηγούς των τμημάτων:

Αρχηγός Μικρής Αγέλης  κ. Παντελίτσα Στυλιανού              99913840

Αρχηγός Αγέλης  κ. Αθηνά Χαρίτου                                          99306201

Αρχηγός Ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κων/νου                            99920255

Αρχηγός Κοινότητας κ. Νάταλη Σοφοκλέους                         96580253

Αρχηγός Προσκοπικού Δικτύου κ. Θεοφάνης Χρίστου        96458915