Ο Προσκοπισμός αποτελέι τον μεγαλύτερο Εθελοντικό και μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό.

Όλα μας τα έσοδα προέρχονται από εισφορές των οικογενειών/μελών μας και σε μεγάλο μέρος από τους χορηγούς μας, τους οποίους και ευγνωμονούμε

Οι πιο κάτω επιχειρήσεις και ιδιώτες μας ενισχύουν με χρηματικές ή/και υλικές προσφορές κατά την Προσκοπική χρονιά 2018-2019 και τους ευχαριστούμε.


Χρυσοί Χορηγοί:

X.Rotis Constructio

Σύγχρονη, αποτελεσματική και αξιόπιστη, η X. Rotis Construction Ltd. είναι ένας εμπορικός εργολάβος ενιαίας εξυπηρέτησης, ο οποίος διαχειρίζεται τα πάντα από τη διαβούλευση, το σχεδιασμό, τη μηχανική και τις άδειες, μέχρι την κατασκευή και την τελική επιθεώρηση. Δεσμευόμαστε στην ποιότητα για κάθε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εργασίας. Η εταιρεία μας θα προμηθεύσει τα πιο ανθεκτικά υλικά, με τις υψηλότερες προδιαγραφές, για να σας προσφέρει ανεξαιρέτως τα καλύτερα αποτελέσματα.


VASAS Aluminium

H εταιρεία VASAS Aluminium εδώ και 30 χρονιά ασχολείται ​ με την κατασκευή αλουμινίων πόρτες, παράθυρα και άλλες αλουμίνιες κατασκευές. Η  πείρα και ο επαγγελματισμός εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και στον κατάλληλο χρόνο. 

Google Maps Generator by embedgooglemap.net


FS Freight Solutions Ltd

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

Η FS Freight Solutions Ltd είναι μια νέα εταιρεία διακίνησης εμπορευμάτων που ιδρύθηκε το 2004 στην Κύπρο από τον κ. Χάρη Παντελή, την κα Χαρούλα Εμιλιανίδου, τον κ. Louis Hadjimichael με γραφεία στη Λευκωσία και τη Λεμεσό. Διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους στην Λεμεσό (εκτός Λιμανιού) και στην Λευκωσία συνολικής επιφάνειας αποθήκευσης 2880m2 και 2500m2.

Eyeforme M.Z. Optician


Copy Paste Print

Το κατάστημα λειτουργεί από το 2014. Aσπρόμαυρες εκτυπώσεις «Α3» «Α4» «Α5»«Α6» «Α7», έγχρωμες εκτυπώσεις, spyral, δακτυλογράφηση, πλαστικοποίηση, εκτύπωση σε χοντρό χαρτόνι για προσκλήσεις, επαγγελματικές κάρτες κλπ. Εμπειρία, συνέπεια, αξιοπιστία, ποιότητα. ​

Αργυροί Χορηγοί:
Χάλκινοι Χορηγοί:

GE Auto Service