Ενωμοτιακή δράση ενωμοτίας Λύκων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι, η ενωμοτία Λύκοι της Ομάδας μας οργανώνει διανυκτέρευση  στο οίκημα του συστήματος μας το Σαββατοκύριακο  6-7 Φεβρουαρίου 2016.

Σκοπός της διανυκτέρευσης είναι οι πρόσκοποι της ενωμοτίας να καλύψουν  ορισμένες απαιτήσεις που περιέχει  το «ΕΠΑΘΛΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ» όπου διοργανώνει ο Κλάδος Προσκόπων Γενικής Εφορίας. Οι  πρόσκοποι θα κληθούν να μαγειρέψουν και θα επισκευθούν  Επίσης θα ασχοληθούν με προσκοπικές κατασκευές.

Οι πρόσκοποι της ενωμοτίας θα έρθουν κανονικά το Σάββατο 6/2/16 στο σύστημα (μαζί με τα ατομικά τους εφόδια) και θα τους παραλάβετε την Κυριακή στις 11:30μμ από τον ίδιο χώρο. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα €5 και περιλαμβάνει ροφήματα, δείπνο και υλικά για κατασκευή ενωμοτίας.

Η συγκατάθεση κηδεμόνα μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να παραδοθούν στην Υπεύθυνη της δράσης Υ.Ο.Π Βασιλική Κυριάκου την Τετάρτη 3/2/2016 στο σύστημα από τις 19:00-:20:00. Για οποιαδήποτε πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη της Δράσης.

 Οι πρόσκοποι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω ατομικά εφόδια:

 1. Υπνόσακος
 2. Υπόστρωμα
 3. Αθλητικά παπούτσια
 4. Σακάκι
 5. Ζεστά ρούχα (Φόρμες)
 6. Στολή εργασίας
 7. Μαντήλι
 8. Ατομικά είδη υγιεινής
 9. Παγούρι  Νερού
 10. Μαχαιροπήρουνα
 11. Πιάτο

Πατήστε εδώ για την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *