Εορτασμοί 25ης Μαρτίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

 Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους Διήμερους Εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. Το Σύστημά μας, όπως και κάθε χρόνο θα συμμετάσχει σύσσωμο στις εκδηλώσεις με όλη την δύναμή του.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016:

 Όλα τα μέλη του Συστήματός μας θα πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Πλατεία Διοικητηρίου) στις 18:15 με ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΟΛΗ για την καθιερωμένη Λαμπαδoφορία. Η λαμπαδηφορία θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή:

Πλατεία Γρ. Αυξεντίου – Πεντάδρομος – Αγ. Ζώνης – Αρχ. Μακαρίου Γ’ – Φώτα του Σιμιλλίδη – Οίκημα 253ου Συστήματος Προσκόπων Αγ. Ιωάννη.

 Η Λήξη της λαμπαδηφορίας θα γίνει στις 20:00 στο οίκημα του συστήματος μας, από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

 Η Ομάδα Προσκόπων και η Κοινότητα Ανιχνευτών θα διανυκτερεύσουν στο Σύστημα. Το κόστος της δράσης ανέρχεται στα €5. Το κόστος συμμετοχής μαζί με την  συγκατάθεση κηδεμόνα θα πρέπει να παραδοθούν το Σάββατο 19/3/2016 στους Αρχηγούς των τμημάτων. Οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ατομικά εφόδια για την διανυκτέρευση.

 ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔOΦΟΡΙΑΣ

 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016:

Τα Λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο οίκημα μας στις 5:15 (πρωί), για να συνοδεύσουν την μπάντα του Συστήματος προς την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, για την έπαρση των σημαιών (Εωθινό). Μετά την λήξη του Εωθινού, τα μέλη του Συστήματός μας θα μεταφερθούν με Λεωφορείο πίσω στο οίκημα μας, όπου θα τους προσφερθεί πρόγευμα από τον Σύνδεσμο Προσκοπικού Συστήματος. Όσοι γονείς και κηδεμόνες θέλουν να περπατήσουν μαζί μας στο Εωθινό είναι ευπρόσδεκτοι.

 Μετά το πρόγευμα της Παρασκευής, τα άτομα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση δεν θα αποχωρίσουν από το Σύστημα.

 Στην μεγάλη παρέλαση θα λάβουν μέρος Λυκόπουλα Δ’ και Ε’ τάξης, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές, και Βαθμοφόροι.  Όλα τα μέλη μας θα μεταφερθούν με Λεωφορείο στον χώρο έναρξης της παρέλασης. Θα παραλάβετε τα παιδιά σας απέναντι από την Ελληνική Τράπεζα στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ, στις 13:00.

 Για τα Λυκόπουλα που δεν θα έρθουν το πρωί στο Εωθινό αλλά θα συμμετάσχουν στην Παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το αργότερο μέχρι τις 10:00π.μ.

 Θα μπορείτε να παραλάβετε τα ατομικά εφόδια των παιδιών σας από το οίκημα μας την Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8:00 και 10:00 το πρωί.

 Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλώ  απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Βαθμοφόρο της Δράσης Υ.Ο.Π. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου καθώς και στους Αρχηγούς των Τμημάτων.

 Περιμένοντας την συμμετοχή και του δικού σας παιδιού, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων